Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا با اشاره به اینکه شنیده‌ها حاکی از آن است که طی سال‌های کرونا مراجعه برای درمان ناباروری به مراکز درمانی کاهش یافته است، گفت: اما در مورد مرکز درمان ناباروری ابن سینا می‌توان گفت به دلیل نوع خدماتی که ارائه می‌کنیم در این مدت افزایش مراجعات هم اتفاق افتاده است.

دکتر علی‌صادقی تبار در گفت‌وگو با ایسنا،‌ درباره نقش مرکز درمان ناباروری ابن سینا در قرارگاه فرزندآوری وزارت بهداشت، گفت: ما در ارائه خدمات پزشکی حضور داریم که در این قرارگاه عضو ثابت نیستیم؛ اما جهاد دانشگاهی همواره به عنوان موثرترین و مهم‌ترین سازمانی که به طور منسجم در کشور در حال ایفای نقش است، اعلام آمادگی کرده است که در غربالگری‌ها و پایش سلامت زوجین و ارائه خدمات درمان ناباروری همکاری کند و خوشحال می‌شویم که این امر مورد اقبال قرار گیرد و از ما مشارکت و همکاری به عمل آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما معتقدیم مراکز جهاد دانشگاهی متعلق به مردم است و آنچه که در توان و پتانسیل ما باشد را در اختیار خانواده‌ها و زوجین قرار می‌دهیم.

او با اشاره به اینکه شنیده‌ها حاکی از این موضوع است که طی دو سال شیوع کرونا مراجعه مردم به مراکز درمان ناباروری کاهش یافته است،‌ تصریح کرد: جهاددانشگاهی به عنوان یک مرکز پیش‌رو، گام بر می‌دارد.طرح‌های توسعه‌ای و خدمات نوینی که به مرکز خود اضافه کردیم سبب شد که در این مرکز علی‌رغم شیوع کرونا مراجعات ما نسبت به سال‌های قبل افزایش یابد.

البته نمی‌توان گفت این الگو در سایر نقاط کشور هم وجود داشته است؛ اما در مورد مرکز درمان ناباروری ابن سینا می‌توان گفت به دلیل نوع خدماتی که ارائه می‌کنیم در این مدت افزایش مراجعات هم اتفاق افتاده است، به طور کلی شنیده‌ها حاکی از کاهش مراجعه برای درمان ناباروری در کل کشور بوده ، زیرا برخی زوجین می‌گویند منتظر بودند تا با بهتر شدن شرایط کرونا اقدام به آغاز درمان کنند.

صادقی‌تبار در بخش دیگری از سخنان خود درخصوص انجام غربالگری‌های حین بارداری، تصریح کرد: نگاه در وزارت بهداشت هیچگاه این نبوده است که غربالگری کار اشتباهی است بلکه نگرانی از این بوده است که داده‌ها و اطلاعات ناشی از غربالگری منجر به سقط‌های غیرضروری شود که در واقع با توجه به کیفیت ارائه خدمات غربالگری که ما در مجموعه ابن‌سینا داریم خوشبختانه با اطمینان‌بخشی از نتایج اقدام می‌کنیم. اینکه ما سقط اشتباهی به زوجی تحمیل کنیم احتمالش نزدیک به صفر است و مادران می‌توانند با اطمینان خاطر این کار را انجام دهند.

او ادامه داد: برای زوجینی که درمان ناباروری انجام می‌دهند ضروری است که این golden baby یا بچه‌های طلایی که با کلی زحمت به دست آمده‌اند به لحاظ غربالگری برای ناهنجاری‌های احتمالی بررسی شوند. یک سوء تفاهمی در تشریح این موضوع در جامعه رخ داده است. افرادی که این موضوع را مطرح کردند نگرانی خود را از سقط‌های غیرضروری با توجه به نتایج غربالگری عنوان کردند اما باید بدانیم که غربالگری در ابتدا یک ارزیابی اولیه انجام می‌دهد و کلیه کسانی که تست‌هایشان مثبت می‌شود حتما تست‌ تاییدی نیاز دارند و پس از این تست‌ها است که اگر به طور 100 درصد متوجه شدیم جنین بیماری صعب‌العلاج دارد، اجازه سقط قانونی گرفته شده و از طریق پزشکی قانونی این اقدام انجام می‌شود.

مدیر مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا در پایان،‌ تاکید کرد: این پدیده نه تنها هیچ عارضه‌ای در زیاد کردن سقط‌ها ندارد بلکه از مشکلات بعدی تولد کودکان بیمار در جامعه جلوگیری می‌کند. یک بچه معلول نه تنها یک خانواده که یک فامیل را زمین‌گیر می‌کند و زندگی خانواده را فلج می‌کند بنابراین خدمات غربالگری دقیق است که هیچ عارضه‌ای که سقط ناایمن به دنبال داشته باشد،‌ نخواهد داشت.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مرکز درمان ناباروری ابن سینا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۲۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، دکتر سید کاظم رضوی افزود: هیچ یک از کارکنان این مرکز غیرقانونی، تخصص پزشکی نداشتند و با پیگیری و تلاش کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه و همکاری دادستانی و پلیس اماکن، پس از طی مراحل قانونی، پملب انجام شده و مدارک موجود به مقامات قضایی و همچنین دفتر حقوقی دانشگاه ارائه شد.
وی اظهار داشت: یکی از وظایف حوزه معاونت درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی حفظ سلامت آحاد جامعه است و برخورد بامراکز غیرمجاز و مداخله گر در امور درمانی در حوزه پزشکی با جدیت در دستور کار قرار دارد.
دکتررضوی از مردم درخواست کرد: ضمن خودداری از مراجعه به واحد‌ها و موسسه‌های غیرمجاز درمانی، هرگونه تخلف یا دخالت غیرمجاز افراد بدون صلاحیت در موضوع درمان را از طریق سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.

دیگر خبرها

  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • چرا برخی زنان باردار مُهر می‌خورند؟
  • افزایش هزینه‌های درمان در مراکز ناباروی
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • پیگیری روند توزیع بنزین سوپر در استان سمنان
  • میزان موفقیت روش IVF در درمان ناباروری چقدر است؟
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • بررسی میزان موفقیت درمان ناباروری با IVF در ایران