Web Analytics Made Easy - Statcounter

آندومتریوز بیماری شایع در بین زنان و به معنی رشد بافت داخلی رحم در جایی بیرون از رحم است، لگن شایع ترین محل بروز آندومتریوز است. در این بیماری بافت اندومتر (لایه داخلی رحم) در بیرون از محل اصلی خود (رحم) تشکیل می شود و این بافت می تواند در تمام بافت های بدن به جز طحال به وجود آید.

خدیجه شادجو روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا افزود: ۵ تا ۱۵ درصد زنان به اندومتریوز مبتلا هستند، ولی تا ۵۰ درصد زنان نازا مبتلا به این بیماری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هرچند این بیماری کشنده نیست، اما اگر به حال خود رها شود، احتمال پیش‌روندگی آن به دیگر اعضای بدن وجود دارد و کیفیت زندگی بیماران را بسیار کاهش می دهد.

این پزشک متخصص بر لزوم تشخیص بموقع بیماری تاکید کرد و گفت: بیماری اغلب بیماران دیر تشخیص داده می شود که مشکلاتی برای آنان ایجاد می کند.

جراح، فلوشیپ زنان، زایمان و لاپاراسکوپی، بیشترین سن درگیری بیماری را سنین باروری اعلام کرد و گفت: هر چند این بیماری از زمان شروع عادات ماهانه تا زمان یائسگی را دربر می‌گیرد، اما اکثر مبتلایان این بیماری در سنین جوانی هستند.

وی گفت: علت این بیماری هنوز به درستی معلوم نیست، اما مشخص شده که عوامل ژنتیکی و آلودگی محیط زیست در بروز آن نقش دارد.  

شادجو بیان داشت: این بیماری می تواند دست اندازی به احشای شکمی مانند دستگاه گوارش و ادراری داشته باشد.

با تخلیه رحم آندومتریوز ریشه کن نمی شود

متخصص جراحی زنان، زایمان و لاپاراسکوپی ادامه داد: ریشه کنی آندمتریوز با تخلیه رحم انجام نمی گیرد، ولی در برخی جاها این موضوع به بیماران توصیه می شود که کار نادرستی است.

شادجو افزود: اگر رحم بر اثر ابتلا به آندومتریوز دچار فیبروم یا ادنومیوز شود، ممکن است پزشک مجبور به تخلیه رحم شود.

وی اظهار داشت: اکثر بیماران آندومتریوزی جوان و در سنین باروری هستند و تمایل به بارداری و فرزندآوری دارند، لذا به راحتی نباید آنان را از این خواسته دور کرد.

عضو هیات علمی پژوهشگاه ابن سینا خاطرنشان کرد: شاید در چند سال پیش این موضوع مطرح بود که اگر تخلیه لگن انجام شود بیمار مداوا می شود ولی در شرایط فعلی، پزشکان به این موضوع اعتقاد ندارند و براساس شرایط بیمار و اندیکاسیون علمی تصمیم می گیرند.

شادجو گفت: تصور غلطی در کشور وجود دارد که روش های درمانی خارجی بهتر از داخل کشور است، در حالی که مرکز درمان ناباروری ابن سینا از مراکز پیشرو در دنیا است و خدمات مناسبی به بیماران ارایه می کند.

وی عنوان کرد: مرکز درمان ناباروری ابن سینا با بهره گیری از دانش و تجربیات برجستگان و استفاده از نتایج مطالعات، خدمات تیمی بسیار مناسب را ارایه می دهد.

عضو هیات علمی پژوهشگاه ابن سینا افزود: هم از نظر تعداد بیمار و هم تعداد جراحی رتبه بسیار خوبی را بدست آوردیم.

وی بر لزوم ارجاع به موقع بیماران به این مرکز تاکید کرد و گفت: بارها بیمارانی به این مرکز ارجاع شده اند که در درجات شدید بیماری بوده یا چند بار جراحی شده اند.

برچسب‌ها آندومتریوز اختصاصی ایرنا پژوهشگاه و مرکز درمان ناباروری ابن‌ سینا باروری زنان تیم تخصصی مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا ناباروری زایمان پروندهٔ خبری خودمراقبتی، راه پیشگیری از سرطان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آندومتریوز اختصاصی ایرنا پژوهشگاه و مرکز درمان ناباروری ابن سینا آندومتریوز اختصاصی ایرنا پژوهشگاه و مرکز درمان ناباروری ابن سینا باروری زنان ناباروری زایمان اخبار کنکور مرکز درمان ناباروری ابن ابن سینا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۰۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج

رضا تحویلیان مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه مهمترین خدمت ارزشمند و شاهکار دولت سیزدهم به بیماران را ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سال ۱۴۰۱ دانست و گفت : تا پیش از ایجاد این صندوق تنها هزینه‌های درمانی پنج نوع بیماری از جمله دیالیزی، هموفیلی و ام‌اس تحت پوشش بیمه قرار داشت.

وی با بیان اینکه با ایجاد این صندوق تعداد بیماری‌های تحت پوشش از پنج به ۱۰۷ نوع افزایش یافته است، افزود: این بیماری‌ها شامل انواع سرطان‌ها، ژنتیکی، فلج مغزی، معلولیت، اوتیسم، آلزایمیر، پارکینسون، قلبی و عروقی، دیابت، سوختگی‌ها، مزمن اعصاب و روان و… است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه از نشان‌دار شدن ۳۳ هزار و ۱۰۰ بیمار خاص و صعب العلاج در این استان از زمان ایجاد این صندوق تا کنون خبر داد و گفت: این بیماران خدمات ویژه‌ای دریافت می‌کند.

تحویلیان با بیان اینکه هزینه‌های درمانی برخی از بیماری‌های صعب العلاج حتی برای خانواده‌های توانمند نیز بالا است، بیان کرد: این بیماران بعد از نشان دار شدن، دارو و خدمات درمانی در مراکز دولتی را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.

به گفته وی، این خدمات شامل تصویربرداری، سونوگرافی، آزمایش، جراحی، نمونه برداری و حتی فیزیوتراپی و گفتار درمانی‌های مرتبط با بیماری است.

تحویلیان با اشاره به اینکه بعضی از این بیماران تمایل مراجعه به بخش خصوصی دارند، بیان کرد: ارائه خدمات درمانی در مراکز خصوصی با تعرفه خصوصی اعمال خواهد شد، اما درصد قابل ملاحظه‌ای از این تعرفه با ارائه فاکتور و بعد از بررسی تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال در سال بر اساس سرفصل خارج از شمول صندوق بیماری‌های خاص به حساب بیمار واریز می‌شود.

وی اعتبار در نظر گرفته شده برای این سرفصل به استان کرمانشاه را در سال گذشته ۱۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد که توسط بیمه سلامت بابت خدمات خارج از شمول بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت شده است و مابقی هزینه‌ها نیز در دست پرداخت است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه تصریح کرد: این اعتبار به غیر از مبلغی است که در سامانه‌های الکترونیک به صورت اتوماتیک به حساب شرکای طرف قرارداد این سازمان همانند پزشکان، کلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و یا داروخانه‌ها واریز می‌شود.

تحویلیان اضافه کرد: تا به امروز ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار خارج از شمول در سر فصل خسارت متفرقه به حساب بیماران خاص و صعب العلاج در این استان پرداخت شده و در مجموع نیز برای همه هزینه‌های درمانی این بیماران به مراکز درمانی ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار پرداخت شده است.

به گفته وی، از محل صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج تا کنون به ۹ هزار بیمار در این استان تسهیلات پرداخت شده است.

تحویلیان خاطر نشان کرد: از زمان ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تا پایان سال ۱۴۰۲ دولت ۱۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به این صندوق اختصاص داده که سهم استان کرمانشاه از جذب این اعتبار حدود یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است.

وی تاکید کرد: در این زمینه کرمانشاه جز استان‌های برتر در جذب اعتبار و هزینه کرده آن برای بیماران خاص و صعب العلاج است.

تحویلیان گفت: لیست کامل بیماری‌هایی که تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج قرار گرفته است در پرتال بیمه سلامت به آدرس https://ks.ihio.gov.ir قابل مشاهده است و این بیماران می‌توانند با مراجعه به دفاتر بیمه سلامت در مرکز استان و شهرستان‌ها نسبت به ثبت‌نام و نشان‌دار شدن خود اقدام کند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک