Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@02:33:04 GMT

درگیری ۸ تا ۱۰ درصدی زنان جهان به بیماری اندومتریوز

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۶۹۱۵۳

درگیری ۸ تا ۱۰ درصدی زنان جهان به بیماری اندومتریوز

مدیر مرکز درمان ناباروری ابن سینا جهاد دانشگاهی گفت: در حدود ۸ تا ۱۰ درصد زنان جهان درگیر بیماری اندومتریوز هستند و آمار بالای تعداد مبتلایان به این بیماری که طی سال های گذشته به مرکز درمان ناباروری ابن سینا مراجعه کرده اند، در کنار نبودن یک مرکز جامع برای رسیدگی به این حوزه، ضرورت شکل گیری کلینیک اندومتریوز را به خوبی نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر علی صادقی تبار در نشست تخصصی بررسی دستاوردهای نخستین و تنها کلینیک فوق تخصصی اندومتریوز ایران گفت: پژوهشگاه ابن سینا و مرکز درمان ناباروری ابن سینا، در کنار ارائه خدمات درمانی، نگاه آینده نگر برای رفع چالش های کشور دارد و ارائه خدماتی در مرز دانش از جمله در حوزه اندومتریوز، سلول درمانی، درمان های جایگزین، همواره مدنظر مدیران و متخصصان این مجموعه بوده است.

مدیر مرکز درمان ناباروری ابن سینا جهاد دانشگاهی افزود: بزرگانی که با اندیشه های بلند، ضرورت تشکیل نخستین کلینیک اندومتریوز کشور را تشخیص داده و با همت آنها این کلینیک شکل گرفت تا بتوانیم مرجع مهمی برای ارائه خدمات در این حوزه در سطح کشور باشیم.

دکتر صادقی تبار خاطر نشان کرد: یک دهه از زمان تأسیس کلینیک اندومتریوز در مرکز درمان ناباروری ابن سینا می گذرد و تلاش کرده ایم علاوه بر درمان بیماران، این دانش چندتخصصی را در بین سایر مراکز درمان ناباروری در سطح کشور، به ویژه در مراکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی توسعه دهیم که کمک بزرگی به زوج های نابارور و صیانت از بحث مهم جمعیت کشور محسوب می شود.

مدیر مرکز درمان ناباروری ابن سینا جهاد دانشگاهی افزود: تخصص های مختلف در قالب یک کار گروهی و منسجم در کلینیک اندومتریوز، خدمات تشخیصی و درمانی را به بیماران ارائه می کنند. برنامه ریزی درست در کنار کار گروهی خوب با بهره گیری از متخصصان مجرب باعث شده است که طی سه سال متوالی، رتبه بندی خوبی در زمینه درمان اندومتریوز در سطح جهانی کسب کنیم.

دکتر صادقی تبار تاکید کرد: امیدواریم بتوانیم منشأ خدمات خوبی برای مردم کشور و همینطور منطقه باشیم. بحث اندومتریوز یکی از موضوعات مغفول مانده در سطح منطقه است و تدابیر درمانی خوبی در این زمینه وجود ندارد. این توانایی در کلینیک اندومتریوز مرکز درمان ناباروری ابن سینا وجود دارد تا این دانش و تخصص را در سطح کشور و منطقه توسعه دهیم.

کار گروهی و چندتخصصی، استانداردترین شکل درمان اندومتریوز

مدیر کلینیک اندومتریوز مرکز درمان ناباروری ابن سینا گفت: بهترین و استانداردترین شکل درمان بیماری اندومتریوز، انجام کار گروهی با حضور متخصصان رشته های مختلف است.

به گزارش ایسنا، دکتر خدیجه شادجو در نیز در این نشست طی سخنانی تاکید کرد: اندومتریوز، بیماری مزمن و خوش خیم، اما در عین حال آزاردهنده است و تشخیص دیرهنگام این بیماری، مشکلات زیادی برای بیمار ایجاد خواهد کرد.

مدیر کلینیک اندومتریوز ابن سینا افزود: تعداد بالای بیماران مبتلا به اندومتریوز که به مرکز درمان ناباروری ابن سینا مراجعه می کردند و احساس تکلیف از سوی متخصصان مجموعه برای کمک به تشخیص و درمان سریع تر بیماران، زمینه ساز شکل گیری کلینیک اندومتریوز در سال 1390 شد.

دکتر شادجو تاکید کرد: بعد از مطالعه های وسیع در این زمینه، کلینیک اندومتریوز تشکیل شد و در گام بعدی، پرونده های بالینی بیماران مراجعه کنندگان به مرکز درمان ناباروری ابن سینا جهاد دانشگاهی تشکیل شد تا روش های تشخیصی و درمانی مناسب برای بیماران انتخاب شود.

وی افزود: به این نتیجه رسیدیم که بهترین و استانداردترین شکل درمان، انجام کار گروهی با حضور متخصصان رشته های مختلف است. با گذشت یک دهه از فعالیت این کلینیک، موفقیت های زیادی حاصل شده است و علاوه بر کمک به بیماران، تلاش کرده ایم دانش در این حوزه را در سطح کشور توسعه دهیم.

در ادامه، دکتر رویا پادمهر، متخصص زنان و زایمان و فوق تخصص لاپاراسکوپی به فعالیت های صورت گرفته در کلینیک اندومتریوز اشاره کرد و گفت: فعالیت منسجمی در زمینه تشخیص و درمان اندومتریوز طی یک دهه گذشته در این کلینیک انجام شده است. شدت این بیماری در ایران، فراتر از کشورهای دیگر بوده و در عین حال با پراکندگی و تعداد کم مراکز درمانی در این زمینه مواجه هستیم.

دکتر پادمهر افزود: در فرایند تشخیص و درمان اندومتریوز، انجام جراحی های متعدد و ناقص می تواند مشکلات زیادی برای بیماران به همراه داشته باشد. سرنوشت بیماران با یک یا چند عمل جراحی ناقص دچار مشکل خواهد شد، بنابراین تشخیص صحیح، بسیار حائز اهمیت است.

متخصص زنان و زایمان و فوق تخصص لاپاراسکوپی تاکید کرد: در کلینیک اندومتریوز مرکز درمان ناباروری ابن سینا، با یک کار گروهی و منسجم با حضور تیمی از متخصصان رشته های مختلف، تشخیص به موقع و انتخاب فرایند درمانی انجام می شود. در ادامه، بیمار پس از طی کردن مراحل درمانی به صورت مستمر و تا سن یائسگی، تحت نظر پزشکان کلینیک اندومتریوز خواهد بود.

دکتر عاطفه گرگین، جراح زنان و زایمان فلوشیپ لاپاراسکوپی پیشرفته نیز در بخش دیگر این نشست گفت: با توجه به پیچیدگی های اندومتریوز، این نیاز وجود دارد تا بیمار تا سن یائسگی تحت نظر تیم پزشکی باشد. در کلینیک اندومتریوز، بیماران به صورت منظم و دوره ای تحت نظر هستند.

دکتر گرگین افزود: علاوه بر بررسی منظم و مستمر وضعیت بیماران، مسائلی مانند ناباروری، استفاده از روش های کمک باروری، ماهش دردهای بیمار مورد ارزیابی قرار می گیرند./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کلینیک اندومتریوز درمان اندومتریوز سطح کشور کار گروهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۹۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان موفقیت روش IVF در درمان ناباروری چقدر است؟

محمد ابراهیم پارسانژاد، فوق تخصص نازایی و رئیس انجمن باروری و ناباروری ایران گفت: زوج‌هایی که برای درمان ناباروری مراجعه می‌کنند بر اساس میزان مشکلاتشان از احتمال موفقیت مختلفی برخوردار خواهند بود. استاد دانشگاه شیراز در مورد درمان ناباروی، گفت: وقتی زوجی برای درمان ناباروری مراجعه می‌کنند در مرحله اول درمان‌های سطحی مربوط به زوجین برای آنها تجویز می‌شود و در صورت لزوم درمان‌های اولیه به سمت درمان‌های پیشرفته سطح ۳ می‌رود. وی افزود: بعد ازدواج درصد بارداری یک زوج در ماه اول ۱۵ درصد، در ۶ ماه اول ۵۰ درصد، در ۸ ماه این میزان به ۸۰ درصد و بعد از یک سال احتمال بارداری برای آن ها به صد درصد می‌رسد. این پزشک متخصص با اشاره به اینکه تمامی زوج های نابارور می‌توانند در فرایند درمان قرار گیرند، تاکید کرد: این به معنای آن نیست که همه آن ها بچه دار می‌شوند. طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت بین ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که اقدام به درمان ناباروی می‌کنند و از روش‌های کمک باروری استفاده می‌کنند بچه دار می‌شوند. وی تاکید کرد: تا سال ها پیش اگر زوجی مراجعه می‌کردند که به قول معروف مرد دچار مشکل بود و اسپرم نداشت به او گفته می‌شد که قابل درمان نیست. اما حالا درمان برای همه افراد نابارور انجام می‌شود و البته این به معنای موفقیت در همه عمل‌ها نیست.

پارسانژاد در مورد علت تغییر تاریخ بیست و سومین کنگره انجمن ناباروری در زمانی که اعلام شده بود نیز گفت: قرار بود کنگره ناباروری در تاریخ پنجم اردیبهشت ماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شود و برنامه ریزی برای برگزاری آن از ماه ها قبل انجام شده بود اما وقتی همکاران ما برای نصب پلاکاردها و تجهیز سالن به دانشگاه مراجعه می‌کنند مسئولین سالن مجوز کار نمی‌دهند و علت ممانعت را همزمانی کنگره با کنکور سراسری عنوان می‌کنند. وی خاطرنشان کرد: موضوع با ریاست دانشگاه مطرح شد و وی با ابراز تاسف از وقوع چنین شرایطی سالن دانشگاه را در تاریخ ۱۹ الی ۲۱ اردیبهشت ماه در اختیار کنگره انجمن باروری و ناباروی ایران قرار دادند تا کنگره در این زمان برگزار شود. پارسانژاد با ابراز تاسف از اینکه این اتفاق بسیار ناگوار بود چرا که بسیاری از پزشکان از استانهای مختلف برای این کنگره بلیط رزرو کرده بودند ادامه داد: ما در موقعیت سختی قرار گرفتیم و مجبور بودیم به تک تک مدعوین تماس بگیریم و خبر تغییر تاریخ کنگره را برای آنها توضیح دهیم.آنها هم پذیرفتند که قصور از مسئولان برگزار کننده کنگره نبوده و قرار شد در ۱۹ اردیبهشت ماه در خدمت آنها باشیم. رئیس انجمن باروری و ناباروری ایران خاطرنشان کرد: توجه به متضرر شدن تعدادی از همکاران در سراسر کشور در جهت تهیه بلیط و اقامت در تهران و تغییر تاریخ کنگره انجمن باروری و ناباروری ایران طی گفتمانی با ریاست دانشگاه و همچنین در جلسات متعدد انجمن این موضوع مورد بررسی شد؛ حتی الامکان قسمتی از خسارات وارد شده به همکاران جبران شود. گفتنی است بیست و سومین کنگره انجمن باروری و ناباروری ایران ۱۹ الی ۲۱ اردیبهشت ماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • افزایش هزینه‌های درمان در مراکز ناباروی
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • میزان موفقیت روش IVF در درمان ناباروری چقدر است؟
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان