Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن‌سینا از مرکز درمان جهاددانشگاهی قزوین بازدید کرد و جهت توسعه همکاری‌ها تفاهم‌نامه‌ای میان مرکز درمان جهاددانشگاهی قزوین و پژوهشگاه ابن سینا منعقد شد.

دکتر علی صادقی‌تبار، مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن‌سینا به همراه دکتر زهرا عزآبادی مدیر پرستاری مامایی پژوهشگاه رویان از مرکز درمان جهاددانشگاهی قزوین بازدید کرد و جهت توسعه همکاری‌ها تفاهم‌نامه‌ای میان مرکز درمان جهاددانشگاهی قزوین و پژوهشگاه ابن سینا منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادقی‌تبار در جریان این بازدید ضمن ابراز خرسندی از خدمات ارائه شده به هموطنان؛ تجهیزات به روز، نیروهای با تجربه و رضایت مراجعین را از نقاط قوت مرکز قزوین برشمرد.

وی ضمن اشاره به مزیت رقابتی ایران در حوزه گردشگری سلامت و ظرفیت‌های موجود در قزوین گفت: ایران با برخورداری از کادر پزشکی و متخصصان تراز اول در سطح منطقه و حتی جهان، به خصوص در حوزه‌هایی مانند درمان ناباروری، بیولوژی تولیدمثل، چشم پزشکی و اعضاء مصنوعی، پیوند اعضاء و کاربرد سلول‌های بنیادی در درمان بیماریها سرآمد محسوب می‌شود. در عین حال، هزینه ارائه خدمات درمانی در ایران، قابل مقایسه با کشورهای دیگر به ویژه کشورهای اروپایی و آمریکا نیست.

بنابر اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی قزوین، مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن‌سینا تأکید کرد: این دو ویژگی مهم یعنی حضور متخصصان برجسته و هزینه‌های درمانی مناسب می‌تواند به توسعه گردشگری سلامت و حضور بیشتر بیماران خارجی برای بهره‌مندی از امکانات و دانش متخصصان ایرانی منجر شود.

وی افزود: پژوهشگاه رویان، پژوهشگاه ابن‌سینا و سایر مراکز درمانی جهاد دانشگاهی دارای واحد IPD به‌عنوان بخش مستقل بین‌الملل هستند که در زمینه ارائه خدمات درمانی به بیماران خارجی فعالیت کنند.

صادقی‌تبار خاطر نشان کرد: طبیعتاً توسعه و تقویت گردشگری سلامت نیازمند همراهی و ارائه مساعدت‌های لازم از سوی وزارت امور خارجه (تسهیل ارائه ویزا)، وزارت بهداشت، سازمان هواپیمایی کشوری (برقراری خط هوایی به کشورهای همسایه)، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (ارائه خدمات اقامتی مناسب) و سایر ارگان‌های مرتبط است که زمینه حضور و بهره‌مندی بیماران خارجی از امکانات درمانی کشور را فراهم می‌کند و درعین‌حال، باید اطلاع‌رسانی مناسبی در این زمینه در منطقه صورت بگیرد.

وی هزینه‌های نسبتاً بالای درمان ناباروری را یکی از مشکلات زوجین کشور برشمرد و تأکید کرد: متأسفانه بیمه‌ها به دلیل محدودیت بودجه و گران بودن هزینه‌های درمان ناباروری، کل بسته درمان را تحت پوشش قرار نمی‌دهند و در این بخش، تنها کمک یک میلیون و هفتصد هزار تومانی برای هر زوج که برای نخستین بار اقدام به درمان ناباروری می‌کنند، از سوی دولت پرداخت می‌شود.

مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن‌سینا گفت: مکاتبات زیادی با سازمان‌های بیمه‌گر از جمله سازمان تأمین اجتماعی داشته و آمادگی خود را برای تحت پوشش بیمه قرار دادن خدمات مرکز اعلام کرده‌ایم؛ معتقدیم اگر تعامل بهتری میان بیمه‌ها و مراکز درمان ناباروری برقرار شود، کمک شایانی به زوج‌های نابارور خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: با امضای تفاهم‌نامه با مرکز درمان جهاددانشگاهی قزوین می‌توانیم خدمات متنوع خود را راحت‌تر به شهروندان قزوینی ارائه کنیم، ما با دنبال تسهیل درمان و پایین آوردن هزینه‌های بیماران هستیم و طبعاً این تفاهم نامه هزینه‌های بیماران را برای استفاده از خدمات ما به مراتب کاهش خواهد داد.

به گزارش ایسنا، پژوهشگاه فناوری‌های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی - ابن‌سینا که فعالیت خود را در سال ۱۳۷۷ و در قالب پژوهشکده‌ای کوچک در جهاد دانشگاهی آغاز کرد، اکنون به یکی از فعال‌ترین مراکز علمی- تحقیقاتی و پژوهشی کشور تبدیل شده است. مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن‌سینا، زیر نظر پژوهشگاه فناوری‌های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی، با برخورداری از هفت کلینیک درمان ناباروری، درمان سقط مکرر، درمان‌های جایگزین (اهدا)، سلامت جنسی، کلینیک اندومتریوز، کلینیک سلامت مادر، جنین و نوزاد، کلینیک پستان و ارائه خدمات پاراکلینیکی، به عنوان مرکز منحصر به فرد در ارائه خدمات به زوج‌های نابارور در ایران و منطقه شناخته می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی مرکز درمان ناباروری ابن سینا استانی علمی و آموزشی گردشگری سلامت بیماران خارجی جهاد دانشگاهی ارائه خدمات صادقی تبار تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۷۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود قاعده مند دولت به اربعین، ارائه خدمات را تسهیل کرده است

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس کاظمی در اولین جلسه ستاد مرکزی اربعین استان قزوین در سال جاری با بیان اینکه گره خوردن خدمت به نام اربعین و سیدالشهدا توفیقی است که باید قدر آن را بدانیم، تصریح‌کرد: بیش از یک دهه است که شاهد انسجام مدیریتی و ظرفیت‌های مردمی در حوزه اربعین هستیم، این انسجام سال به سال در حال افزایش است؛ در این سال‌ها با ورود قاعده‌مند دولت، مجموعه خدمات ارائه شده در ایام اربعین به طور قابل توجهی رشد و ارتقا پیدا کرده است، ما نیز در استان با تکیه بر همین تجربه این مسیر را با قدرت بیشتری دنبال می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در استان قزوین اقدامات خوبی در حوزه خدمات رسانی در ایام اربعین شکل گرفته است که می‌توان به ارائه خدمات حمل و نقل، توزیع یک میلیون بطری آب معدنی، تأمین کولرهای مورد نیاز مواکب اشاره کرد؛ در سال جاری نیز باید نیازهای حوزه‌ی آموزش، امنیت و فرهنگی احصا شود و مطالعه صورت بگیرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین بیان کرد: کارهای گذشته را باید استمرار و در عین حال خدمات را گسترش دهیم، با مرور تجربه‌های گذشته می‌توان اقدامات بهتری ارائه داد؛ چندین گلوگاه در حوزه اربعین وجود دارد که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد که مهمترین آن مسئله گذرنامه است، البته سال گذشته با برنامه ریزی درست فراجا با کمترین اعتراض در حوزه گذرنامه در سطح کشور مواجه بودیم و در استان عملکرد خوبی داشتیم، امسال نیز باید تلاش کنیم که این هماهنگی و برنامه ریزی صورت بگیرد و اعتراض‌ها نیز به حداقل ممکن برسد.

وی افزود: گلوگاه بعدی حمل و نقل است که باید بر حمل و نقل داخل کشور تا مرز تمرکز کنیم، در این حوزه می‌توان از ظرفیت‌های مردمی استفاده کرد تا خدمات کامل‌تری ارائه دهیم و فشار کمتری به ناوگان حمل و نقل جاده‌ای وارد شود.

کاظمی یادآور شد: در این مدت باقی مانده باید کمیته‌های ستاد اربعین به سرعت تشکیل و احکام اعضای آن صادر شود تا به نحو احسن اقدامات مورد نیاز پیگیری شود.

کد خبر 6094744

دیگر خبرها

  • انعقاد ۱۳ پیش تفاهم‌نامه گردشگری در غرفه فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • امضای تفاهم نامه توسعه رسته کفش دانسفهان
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • افزایش هزینه‌های درمان در مراکز ناباروی
  • انعقاد ۱۳ پیش تفاهم‌نامه‌ گردشگری در غرفه فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران افتتاح می‌شود
  • ورود قاعده مند دولت به اربعین، ارائه خدمات را تسهیل کرده است
  • تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی بین استان‌های بوشهر و قزوین منعقد شد
  • انعقاد ۷ تفاهم‌نامه رهاورد اکسپو برای خراسان جنوبی
  • انعقاد تفاهم‌نامه مشترک حوزه گردشگری با ۶ استان در نمایشگاه ایران اکسپو