Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی صادقی تبار مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: این مرکز، از ارکان درمان ناباروری در کشور تلقی می شود که با بهره گیری از متخصصین مجرب، توانسته به عنوان قطب درمان ناباروری در ایران، اعتماد زوجین نابارور را به خود جلب کند.

وی با اشاره به خدماتی که این مرکز ارائه می دهد، افزود: تمامی خدمات مورد نیاز زوجین نابارور در مرکز فوق تخصصی ابن سینا ارائه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مرکز در زمینه سقط مکرر، سلامت جنسی، درمان های کمکی و...، به زوجین نابارور خدمات می دهد.

صادقی تبار ادامه داد: با توجه به پیشرفت های علمی و پزشکی در حوزه درمان ناباروری، باید از ناباروری به عنوان واژه ای منسوخ یاد کرد و فصل ناباروری را خاتمه یافته تلقی کرد.

وی افزود: اگر زوجین نابارور همت کنند و در مسیر درمان خسته نشوند، می توانند از نعمت فرزند سالم برخوردار شوند.

صادقی تبار، بر ضرورت ارتقای سطح آگاهی و سواد سلامت مردم در حوزه درمان ناباروری تاکید کرد و گفت: برنامه «پایان ناباروری»، که چند فصلی است از شبکه چهار سیما روی آنتن رسانه ملی می رود، توانسته به خوبی به این ظرفیت توجه کند و مخاطبان زیادی را از این طریق آگاه سازد که ناباروری درمان پذیر است. 

وی با اشاره به گروه مشاوران مرکز ابن سینا که هر هفته با توجه به موضوعی که در برنامه پایان ناباروری دنبال می شود، در این برنامه حضور می یابند، افزود: در این برنامه، به بیماری های ناباروری و روش ها و راه های درمان آن می پردازیم.

مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا، تاکید کرد: در خیلی از مواقع، آگاهی از اینکه اساسا چه درمان هایی برای ناباروری وجود دارد، منجر به فراهم شدن فرصت طلایی برای زوجین نابارور می شود و این برنامه توانسته این فرصت را در اختیار زوجین نابارور قرار دهد.

صادقی تبار ادامه داد: هدف ما از این برنامه این است که آگاهی زوجین نابارور و سایر افراد جامعه را بالا ببریم و اینکه بدانند با چه اقداماتی می توانند صاحب فرزند شوند.

وی با اشاره به علل ناباروری در زوجین، گفت: بر اساس آنچه تا کنون مشخص شده است، ۴۰ درصد علل ناباروری مربوط به مردان، ۴۰ درصد زنان و ۲۰ درصد علل ناباروری هنوز ناشناخته مانده است. 

صادقی تبار افزود: با توجه به اینکه هنوز در برخی اقوام و مناطق کشور معتقدند علت ناباروری متوجه زن است، این برنامه کمک کرده است که چنین ذهنیتی اصولا درست نیست و ناباروری می تواند متوجه مرد نیز باشد.

مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا، در خصوص ۲۰ درصد علل ناشناخته ناباروری، گفت: این مسئله باعث نمی شود درمان را رها کنیم و برای همین ۲۰ درصد نیز، درمان به شکل کمک باروری قابل انجام است و این زوجین نیز می توانند صاحب فرزند شوند.

وی با اشاره به گران بودن درمان ناباروری در ایران، افزود: درمان ناباروری سه رکن دارد که شامل اقدامات تشخیصی، دارویی و جراحی است که هر سه رکن در کشور ما به خوبی دنبال می شود. 

صادقی تبار ادامه داد: البته باید گفت که هزینه های درمان ناباروری در ایران در مقایسه با سایر کشورها که از همین تکنیک ها و دانش برخوردارند، بسیار ارزان تر است.

وی افزود: سیکل درمان ناباروری در ایران، کمتر از ۱۰۰۰ دلار است. در حالی که در کشورهای توسعه یافته این هزینه بین ۱۲ تا ۱۵ هزار دلار، اروپا ۸ هزار یورو، قبرس ترکیه و امارات بین ۵ تا ۶ هزار دلار هزینه دارد.

مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا، در عین حال خواستار افزایش پوشش بیمه ای خدمات درمان ناباروری در کشور شد و گفت: بیمه فقط برخی داروها و خدمات پاراکلینیک را پوشش می دهد.

کد خبر 4808925

منبع: مهر

کلیدواژه: درمان ناباروری پژوهشگاه ابن سینا وزارت بهداشت سرطان سازمان بیمه سلامت رادیوتراپی سازمان غذا و دارو آلودگی هوا بیمارستان بیمه اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ویروس آنفلوانزا خدمات درمانی طب سنتی تجهیزات پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۰۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است

سرانجام با اعلام رسمی وزیر بهداشت، دستورالعمل درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دولتی، شکل اجرایی به خود گرفت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، موضوع رایگان شدن خدمات درمانی برای کودکان زیر ۷ سال، گذشته از سوی وزیر بهداشت، رسانه‌ای شد و در عین حال؛ اختلاف بر سر نحوه اجرای آن، باعث شد این موضوع در جلسات هیأت دولت مورد بررسی و بحث قرار گیرد.

اجرای چنین طرح یا دستورالعملی در ابعاد کشوری، نیازمند بودجه و اعتبار لازم است و شاید همین موضوع، باعث تأخیر آن شده بود.

در عین حال، در روز‌های اخیر، وزیر بهداشت در حیاط دولت به اجرایی شدن این دستورالعمل، جنبه رسمی بخشید و قرار شد در تمامی بیمارستان‌های دولتی، درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شود.

حالا، سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت؛ جزئیات بیشتری از این دستورالعمل را تشریح کرده است.

وی با یادآوری اینکه تمامی هزینه‌های درمان سرپایی و بستری این کودکان رایگان بوده و بر عهده دولت است، گفت: در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۲ بر اساس مصوبه هیأت وزیران و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور درمان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان شد و هموطنان باید در جریان این موضوع قرار گیرند و بدانند که لازم نیست پولی بابت درمان فرزندانشان پرداخت کنند و اگر جایی با تخلف مواجه شدند این موضوع را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

وی افزود: این اقدام گام بلندی برای حمایت از آینده سازان کشور و خانواده‌ها آنان است و چنانچه خانواده‌ای تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های درمان فرزندش را نداشته باشند وظیفه ما است که آن‌ها را به طور رایگان درمان کنیم در واقع ۸۰ درصد خدمات پزشکی کشور در مراکز دولتی و دانشگاهی ارائه می‌شود و این خدمات هم برای کودکان زیر ۷ سال رایگان خواهد بود.

در همین حال، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، با بیان اینکه هر حادثه یا بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، در بقیه عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیأت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن‌ها ایمن شود. این به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

دیگر خبرها

  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • افزایش هزینه‌های درمان در مراکز ناباروی
  • حس خوب حمایت
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • میزان موفقیت روش IVF در درمان ناباروری چقدر است؟
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها