Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24 -مدیر مرکز درمان ناباروری پژوهشگاه ابن‌سینا با تأکید بر آن که زوج های مبتلا به اختلالات ناباروری باید ۶ ماه تا حداکثر یک سال بعد از تلاش ناموفق برای فرزند آوری، به مراکز ناباروری مراجعه کنند و تحت درمان قرار گیرند، گفت: یکی از علل عدم مراجعه، هزینه بالای درمان است که در مرکز درمان ناباروری پژوهشگاه ابن‌سینا، شرایط استفاده از تعرفه‌های دولتی را فراهم کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی صادقی‌تبار  به شرایط استفاده از تعرفه‌های دولتی در مراکز درمانی ابن‌سینا اشاره کرده و توضیح داد: تعرفه‌های دولتی شامل استفاده از بودجه‌ای است که دولت اعلام کرده و به ازای هر بیمار معادل یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است؛ به شرط آنکه بیمار برای اولین بار در سیکل درمان ناباروری قرار گرفته باشد.

وی اضافه کرد: با توجه به آنکه شرایط گرفتن مبلغ فوق برای بیماران مقداری پیچیده است، در مرکز درمان ناباروری ابن سینا تسهیلاتی به جهت پایین نگه داشتن هزینه‌های درمان در بیش‌ترین حد ممکن ارائه کردیم و در یک اقدام موازی و خارج از مراکز جهاد دانشگاهی، توانستیم حمایت درمانی سهل و آسانی را، در کنار خدماتی که دولت ارائه داده، در اختیار بیماران قرار دهیم. بدین ترتیب بیماران می‌توانند در مراکز درمان ناباروی وابسته به جهاد دانشگاهی، از خدمات ارزان و مقرون به صرفه درمان ناباروری بهره‌مند شوند.

مدیر مرکز درمان ناباروری پژوهشگاه ابن‌سینا یادآور شد: طبیعتاً بیمار باید نسبت به دریافت مبلغ تعرفه‌های دولتی اقدام کند و بعد به ما مراجعه کند؛ به عبارتی اجرایی شدن این اقدام بدین معنا است که دولت مستقیم به ما پول پرداخت کند. خدمت فوق در حال حاضر در مرکز درمان ناباروری شماره ۲، واقع در بیمارستان کمالی استان البرز ارائه می‌شود.

وی تأکید کرد: به عبارتی مرکز درمان ناباروری پژوهشگاه ابن‌سینا از طریق هماهنگی‌های مربوطه و انجام اقدامات لازم، موفق شده تعرفه دولتی یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان را با شرایط آسان‌تر نسبت به دولت در اختیار بیمار قرار دهد.

خدمات درمان ناباروری تحت پوشش بیمه‌ها قرار نگرفته است

مدیر مرکز درمان ناباروری پژوهشگاه ابن‌سینا با اشاره به اینکه خدمات درمان ناباروری تحت پوشش بیمه‌ها قرار نگرفته است، تصریح کرد: تلاش زیادی از باب هماهنگی با بیمه‌ها، مسئولین وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی انجام دادیم. حتی یک سال کنگره "بیمه و ناباروری" برگزار کردیم و تمام دست‌اندرکاران را دعوت کردیم؛ با این هدف که بتوانیم خدمات درمان ناباروری را تحت پوشش بیمه‌ها قرار دهیم. با وجود این بیمه‌ها با عنوان اینکه هزینه کافی برای تحت پوشش قرار دادن خدمات جدید ندارند، از ارائه خدمات بیمه‌ای در این خصوص سر باز می‌زنند و به نوعی معتقدند که این خدمات در اولویت آن‌ها نیست.

صادقی‌تبار سپس به ارائه آماری درباره شیوع ناباروری پرداخت و تشریح کرد: طرح ملی که از سوی مرکز درمان ناباروری پژوهشگاه ابن‌سینا انجام شد، نشان داد شیوع ناباروری بین ۱۶ تا ۲۰ درصد در بین استان‌های مختلف، متفاوت است. با در نظر گرفتن میانگین بین ۱۸ تا ۱۹ درصد، تقریباً از هر ۵ زوج، یک زوج به یکی از انواع اختلالات حوزه باروری مبتلا هستند. با توجه به این میزان شیوع اختلالات باروری، لازم است خدمات بیمه‌ای آن تحت پوشش قرار گیرد تا بار مالی درمان را از روی دوش بیماران بردارد.

زمان طلایی درمان برای درمان اختلالات ناباروری

وی تصریح کرد: متأسفانه به دلیل عدم آگاهی، زوجین مبتلا به اختلالات ناباروری، دیر به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند و زمان طلایی درمان را از دست می‌دهند. علت دوم عدم مراجعه، آن است که هزینه بالای درمان بیمار را از پیگیری بیماری منصرف می‌کند. بخش قابل توجهی از هزینه‌های درمان ناباروری، وابسته به خدمات، ابزار و داروهایی است که از خارج کشور وارد می‌شود و بنابراین قیمت آن‌ها وابسته به قیمت ارز است. بنابراین گاهی اوقات بیمار به دلیل نداشتن بضاعت کافی، از درمان منصرف می‌شود.

مدیر مرکز درمان ناباروری پژوهشگاه ابن‌سینا به پیامدهای ناباروری برای زوجین پرداخت و گفت: نداشتن فرزند خود می‌تواند باعث ایجاد سردی و سستی در کانون خانواده شود و پایبند بودن به کانون خانواده را تحت‌الشعاع قرار دهد.

صادقی‌تبار افزود: لازم است که زوجین ضمن آشنا بودن با نحوه برخورد و مواجهه با ناباروری، ۶ ماه تا حداکثر یک سال بعد از تلاش ناموفق برای فرزند آوری، به مراکز ناباروری مراجعه کنند و تحت درمان قرار گیرند.

به طور میانگین، سه مرتبه اقدام برای درمان لازم است

وی همچنین توضیح داد: درمان ناباروری، درمانی مشابه با سایر خدمات پزشکی نیست و این‌طور نیست که یک بار درمان الزاماً منجر به نتیجه شود. اساساً فیزیولوژی بدن انسان این‌گونه طراحی شده که الزاماً هر بار اقدام برای درمان، قرین با موفقیت نمی‌شود.

مدیر مرکز درمان ناباروری پژوهشگاه ابن‌سینا خاطرنشان کرد: ممکن است به طور میانگین سه بار اقدام برای درمان ناباروری، برای یک زوج لازم باشد. این در حالی است که تعداد دفعات درمان موفقیت‌آمیز، بین یک تا پنج دفعه متغیر است اما آمار نشان می‌دهد که به طور میانگین، معمولاً سه مرتبه اقدام برای درمان یک زوج مورد نیاز است.

صادقی‌تبار در پایان ضمن اشاره مجدد به این موضوع که تنها اولین اقدام برای درمان مشمول تعرفه‌های دولتی است، گفت: با این حال جای نگرانی نیست چرا که در مرکز درمان ناباروری پژوهشگاه ابن‌سینا، حداکثر تلاش را برای پایین نگه داشتن قیمت خدمات انجام داده‌ایم و امیدواریم این موضوع، منجر به مراجعه بیشتر بیماران برای درمان ناباروری شود.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۸۰۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا

سرپرست بانک سینا در نخستین بازدید از واحدهای ستادی بانک سینا، از مرکز ارتباط با مشتریان بازدید کرد و در جریان دغدغه‌ها و موضوعات مطروحه مشتریان بانک قرار گرفت. - اخبار بازار -

به گزارش روابط‌عمومی بانک سینا، علی ابدالی گفت: مرکز ارتباط مشتریان، به عنوان خط مقدم و پیشگام در تعامل با مشتریان، نقش اثرگذاری در تقویت جایگاه و برند بانک و افزایش رضایتمندی مشتریان دارد.

وی گفت: مرکز ارتباط با مشتریان به عنوان نقطه تماس و مرجع ارتباط مستقیم و بدون واسطه مشتریان با بانک، در شناخت نیازها و خواسته‌های مشتری، نقش تعیین‌‎کننده‌ای دارد و ضروری است نقطه نظرات مشتریان از طریق این مرکز به سرعت به واحدهای اجرایی و عملیاتی بانک منتقل شده و به آن پاسخ داده شود تا به بهبود تجربه مشتری و اصلاح فرآیندها کمک کند.

ابدالی با اشاره به اینکه مشتریان در تمام ساعات شبانه‌روز، نخستین مرجع پاسخگویی را مرکز ارتباط با مشتریان می‌دانند، تصریح کرد: لازم است کارکنان این مرکز از بخشنامه‌ها و فرآیندهای جاری بانک آگاهی کامل داشته و اطلاعات خود را به صورت مداوم و مستمر، ‌به‌روز کنند تا به تمامی پرسش‌های مشتریان به‌طور کامل پاسخ داده شود.

سرپرست بانک سینا افزود: داده‌های مرکز ارتباط با مشتریان بانک می‌تواند اطلاعات کاملی از رفتار مشتریان در قبال استفاده از محصولات و خدمات بانک ارائه کند که در اصلاح فرآیندها و اخذ تصمیمات در جهت جلب حداکثری رضایت گروه‌های مشتریان، مؤثر واقع شود.

وی ضمن تشکر از زحمات همکاران این مرکز در پاسخگویی تمام‌وقت و برخط به مشتریان، بر حفظ وضعیت فعلی پایین بودن میانگین مدت انتظار مشتریان در تماس با مرکز تأکید کرد.

گفتنی است در این بازدید، امیر لعلی، مدیر امور روابط‌عمومی و مشتریان بانک سینا و حامد بختیاری، رئیس اداره ارتباط با مشتریان گزارشی از عملکرد یک سال گذشته این مرکز ارائه دادند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا
  • افزایش هزینه‌های درمان در مراکز ناباروی
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • میزان موفقیت روش IVF در درمان ناباروری چقدر است؟
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای